TAM-arkiv mobilmeny
Du är här: Startsida  ▸ Digital forskarsal på TAM-Arkiv

Digital forskarsal på TAM-Arkiv

Digital forskarsal på TAM-Arkiv.Digital forskarsal byggs upp på TAM-Arkiv.Digital forskarsal på TAM-Arkiv.Digital forskarsal på TAM-Arkiv.I arkivvärlden är digitalisering mycket i fokus. Detta trots att en stor del av hanteringen fortfarande handlar om fysiskt material, inte minst papper. Digitalfört material växer i omfattning och betydelse och den utvecklingen verkar med största sannolikhet att öka.

På TAM-Arkiv håller vi på att bygga upp en digital forskarsal, så att våra besökare i högre utsträckning ska kunna få ökad service digitalt.

I dagsläget är vår forskarsal dock enbart fysisk och för att ta del av material som du har beställt fram besöker du TAM-Arkiv. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig till våra arkivarier och ställa frågor. Riksarkivet är ett av arkiven med en digital forskarsal i dagsläget. TAM-Arkiv arbetar alltså med att bygga upp en digital forskarsal.

TAM-Arkiv i framtiden med en digital forskarsal

Målet är att TAM-Arkivs digitala forskarsal ska komma på plats framöver. Där kommer du bland annat att kunna ta del av vårt fantastiska bildarkiv, med gamla fina och intressanta foton.